Bărbat electrocutat în timp ce trăgea un cablu de telefonie în apropierea unei secţii de poliţie

Un bărbat de 59 de ani, din Constanţa, a murit, marţi, după ce s-a electrocutat, în timp ce trăgea un cablu de telefonie în apropierea Poliţiei din Constanţa. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar cazul este cercetat şi de inspectorii de muncă.

355 afișări
Imaginea articolului Bărbat electrocutat în timp ce trăgea un cablu de telefonie în apropierea unei secţii de poliţie

Bărbat electrocutat în timp ce trăgea un cablu de telefonie în apropierea unei secţii de poliţie

Bărbatul de 59 de ani, din Mangalia, a fost găsit electrocutat pe un stâlp de tensiune, din apropierea Poliţiei Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor ISU „Dobrogea", pompierii au fost solicitaţi să intervină la Negru Vodă, unde o persoană s-a electrocutat şi a rămas suspendată în cablurile de tensiune. Incidentul s-a petrecut chiar vizavi de sediul postului de Poliţie din localitate.

Paramedicii l-au coborât pe bărbat de pe stâlp, au încercat să îl resusciteze, însă manevrele nu au avut rezultat.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Mangalia, era angajat al unei firme de telefonie şi se afla în timpul serviciului, trăgea un cablu de telefonie.

Cazul este cercetat de poliţişti şi de inspectorii de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici