Bărbat găsit incendiat în zona Casei Presei din Capitală, dus la spital în stare gravă

Un bărbat a fost găsit incendiat, miercuri dimineaţă, în zona Casei Presei, de către o persoană, care a sunat la 112, fiind transportat la Spitalul de Arşi în stare gravă, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

210 afișări
Imaginea articolului Bărbat găsit incendiat în zona Casei Presei din Capitală, dus la spital în stare gravă

Bărbat găsit incendiat în zona Casei Presei din Capitală, dus la spital în stare gravă (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit surselor citate, o persoană care trecea prin zona pod Constanţa, pe strada Parcului, l-a văzut pe bărbat că avea arsuri grave pe corp şi a sunat la 112, apelul fiind înregistrat în jurul orei 7.31.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 5 şi o ambulanţă SMURD, care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală. Acesta are arsuri grave pe corp, iar atunci când a fost ridicat pentru a fi transportat la spital, abia mai respira, au precizat sursele citate.

Bărbatul are aproximativ 35-40 de ani şi nu a fost încă identificat. Poliţiştii urmează să stabilească în ce condiţii a suferit arsurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici