Bărbat oprit cu focuri de armă în Bucureşti după ce şi-a lovit fosta iubită cu maşina

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost oprit, joi, cu focuri de armă de către poliţiştii din Capitală după ce a lovit-o cu maşina pe fosta sa iubită, o tânără de 19 ani, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

11717 afișări
Imaginea articolului Bărbat oprit cu focuri de armă în Bucureşti după ce şi-a lovit fosta iubită cu maşina

Bărbat oprit cu focuri de armă în Bucureşti după ce şi-a lovit fosta iubită cu maşina

"La data de 06.10.2016, ora 23.10, poliţiştii Capitalei au observat circulând pe o stradă din sectorul 1 un autoturism cu o femeie pe capota motor, care striga după ajutor. Deoarece conducătorul auto nu a oprit la somaţiile poliţistilor, aceştia au executat două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare şi au procedat la urmărirea autoturismului. Peste aproximativ 100 metri conducătorul auto a frânat, iar tânăra a căzut de pe capota motor.Tânărul a demarat în trombă şi ulterior a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se într-un gard de protecţie al căii de rulare a tramvaiului", se arată în comnicatul de presă al Poliţiei Capitalei remis vineri MEDIAFAX.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la poliţie pentru audieri.

Poliţiştii au stabilit că cei doi au avut o relaţie de concubinaj pe care tânăra o încheiase în urmă cu scurt timp, "motivul fiind comportamentul violent generat de gelozia excesivă, iar la momentul respectiv, în urma unor discuţii tânăra s-a aşezat în faţa maşinii, acesta demarând în viteză."

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici