Bărbat prins conducând cu 214 km/h pe Autostrada Soarelui

Un bărbat de 39 de ani a fost prins conducând cu 214 km/h pe Autostrada Soarelui, dinspre Bucureşti spre Constanţa, primind amendă de 877 de lei şi fiindu-i retras permisul pentru trei luni.

220 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins conducând cu 214 km/h pe Autostrada Soarelui

Bărbat prins conducând cu 214 km/h pe Autostrada Soarelui (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Soarelui au depistat un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 214 de km/h pe autostrada A2. Poliţia Română vă recomandă să respectaţi regulile de circulaţie.

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Soarelui au depistat, duminică, pe autostrada A2, pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Constanţa, la km. 120, un bărbat, de 39 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism cu viteza de 214 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 877 de lei, conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice timp de 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici