Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o femeie cu 1.000 de euro

Un bărbat de 22 de ani a fost prins în flagrant delict de poliţiştii din Satu Mare în timp ce încerca să vândă o femeie de 32 de ani cu 1.000 de euro.

10731 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o femeie cu 1.000 de euro

Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o femeie cu 1.000 de euro

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au prins miercuri, în flagrant delict, în judeţul Satu Mare, un bărbat de 22 de ani în timp ce intenţiona să vândă o femeie de 32 de ani cu 1.000 de euro.

Conform DIICOT, cercetările au relevat faptul că inculpatul a recrutat în cursul lunii ianuarie 2023, pe teritoriul Belgiei, persoana vătămată, pe care a adus-o în România, sub pretextul că va desfăşura activităţi de menaj. Femeia a fost adăpostită într-o localitate din judeţul Satu Mare şi a fost exploatată sexual.

„Întrucât a considerat că nu poate obţine venituri suficiente, a decis să o transfere contra sumei de 1000 de euro, persoana vătămată fiind indusă în eroare că urmează să fie dusă înapoi în Belgia”, arată procurorii.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT Satu Mare pentru audieri.

Procurorii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a bănuitului pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici