Bărbatul care a stat noaptea trecută întins pe jos la Spitalul Floreasca este acum internat la Obregia

  • Bărbatul care a stat întins noaptea trecută în faţa Spitalului Floreasca este internat la Obregia
  • Martorii spun că personalul de gardă nu a sărit să-i acorde ajutor bărbatului, care a petrecut ore bune pe trotuar
  • Reprezentanţii Spitalului Floreasca declară că bărbatul era în stare de ebrietate şi că a refuzat îngrijirile medicale
1454 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a stat noaptea trecută întins pe jos la Spitalul Floreasca este acum internat la Obregia

Bărbatul care a stat noaptea trecută întins pe jos la Spitalul Floreasca este acum internat la Obregia

Clipul video făcut public pe un site de socializare îţi arată cum un bărbat, de vârsta a doua, stă întins pe jos în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Martorii scriu că nimeni din spital nu a venit să-i acorde ajutor.  Paznicul, care era de gardă, a stat la câţiva metri de bărbat şi a văzut întreaga scenă.

Materialul surprinde şi un medic care discută cu vizitatorii altui pacient şi pe care martorii îl acuză de lipsă de empatie faţă de bărbatul întins pe jos, pentru că nu l-a băgat în seamă. Reprezentanţii Spitalului Floreasca declară că ei au avut intenţia să-l consulte pe bărbatul, care era şi în stare de ebrietate,  dar acesta a refuzat . Acum, el este internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia.

„A avut o atitudine neadecvată, agresivă, violentă chiar, atât verbal cât şi fizic faţă de personalul medical şi ulterior faţă de pază. Nu a dorit să primească tratament de specialitate, nu a dorit să fie investigat şi la scurt timp a părăsit spaţiul de îngrijire. Ulterior, s-a poziţionat în faţa spitalului, avem informaţii că în continuare a consumat băuturi alcoolice şi au fost intervenţii repetate, atât ale personalului de pază cât şi ale medicilor pentru a-l convinge să intre în spaţiul de îngrijiri. Au fost anunţate organele de poliţie, care au deplasat un echipaj la faţa locului, iar rezultatele cercetării de la dânşii le luaţi”, a spus Raluca Moldoveanu, medic de gardă la Spitalul Floreasca.

Când a fost întrebată de jurnalişti de ce medicul de gardă nu s-a apropiat de bărbat, Raluca Moldoveanu a spus că de mai multe ori doctorii şi personalul de la pază s-au apropiat de bărbat, dar el a continuat să fie agresiv.

„Imaginea respectivă mă îndoiesc că filemază toată perioada în care stă dânsul pe trotuar”, a mai adăugat reprezentantul Spitalului Floreasca.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici