VIDEO Bărbatul care a tras cu pistolul în Constanţa, rănind doi oameni, a fost reţinut

  • A fost reţinut bărbatul care a tras marţi cu pistolul în Constanţa, rănind doi oameni.
603 afișări

Conform IPJ Constanţa, a fost reţinut bărbatul, de 26 de ani, care a folosit pistolul cu bile de cauciuc.

Acesta e acuzat de lovire sau alte violenţe, uz de arma fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Două persoane au fost împuşcate marţi pe o stradă din Constanţa, în faţa unui local. Incidentul a fost ,arţi în jurul orelor 15:45, când poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat ar fi folosit un pistol cu bilă de cauciuc. Bărbatul a fost identificat imediat şi a fost dus la Poliţie pentru audieri.

Cele două persoane împuşcate au fost rănite uşor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici