Bărbatul din Vâlcea, dispărut de 12 ani decedată, a fost găsit teafăr

Bărbatul din Vâlcea dispărut odată cu fetiţa de 12 ani decedată, căutat duminică şi luni, a fost găsit teafăr, într-o pădure. Poliţiştii încearcă să afle cum s-au petrecut faptele, în condiţiile în care salvatorii susţin că bărbatul o ducea pe fetiţa luată de ape în spate.

2786 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din Vâlcea, dispărut de 12 ani decedată, a fost găsit teafăr

Pompierii reiau căutările bărbatului luat de viitură, în Vâlcea

Pompierii au reluat luni căutările bărbatului despre care se presupunea că a fost luat de apele unui pârâu cu debit crescut, în judeţul Vâlcea, şi l-au găsit la 2 kilometri de locul în care s-a produs incidentul. Bărbatul era teafăr şi a declarat că mergea spre casă.

Pompierii care au intervenit duminică pentru găsirea fetiţei de 12 ani, decedată după ce a fost luată de viitură, au aflat că bărbatul respectiv o ducea în spate pe aceasta şi încerca să traversele apele umflate ale pârâului.

Poliţiştii încearcă acum să afle cum s-au petrecut faptele.

Viitura a surprins în comuna Lădeşti trei persoane, respectiv pe fetiţă, pe mama ei şi pe un localnic despre care s-a spus iniţial că este tatăl fetiţei. Mama a scăpat, fetiţa nu a putut fi salvată, iar bărbatul era căutat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici