Bărbatul împuşcat în picior de un poliţist după ce l-a ameninţat cu toporul, transportat la Iaşi

Bărbatul de 58 de ani din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, împuşcat în picior, joi seara, de un poliţist, a fost transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Bărbatul a fost operat în clinica de Chirurgie Cardiovasculară şi este acum în ATI.

348 afișări
Imaginea articolului Bărbatul împuşcat în picior de un poliţist după ce l-a ameninţat cu toporul, transportat la Iaşi

Sursă foto: Monitorul de Botoşani

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul „Sfântul Spiridon din Iaşi”, în cursul nopţii de joi spre vineri.

„Plaga de la membrul inferior drept a generat ischemie acută, deci atingere vasculară importantă, drept pentru care, după evaluare şi stabilizare în UPU, pacientul a fost internat în clinica de Chirurgie Vasculară, a mers direct în sală în vederea salvării membrului inferior. Pacientul nu este în risc vital, dar prezintă un risc funcţional extrem de important. Rămâne în terapie intensivă" a declarat, pentru MEDIAFAX, medicul şef al UPU Smurd Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Bărbatul de 58 de ani a ajuns joi seara la spital, după ce fost împuşcat într-un picior de un agent de poliţie pe care a vrut să îl lovească cu un topor. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, poliţiştii au fost ameninţaţi şi atacaţi în timp ce interveneau pentru aplanarea unui scandal în familie.

Foto: Profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici