Bărbatul suspectat de crima din gara Slatina s-a predat la Craiova

Bărbatul căutat de poliţişti, fiind acuzat că a ucis un bărbat de 44 de ani, în gara din Slatina, iar pe altul l-a rănit grav, s-a predat, sâmbătă seara, Poliţiei Transporturi Feroviare, la Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3638 afișări
Imaginea articolului Bărbatul suspectat de crima din gara Slatina s-a predat la Craiova

Suspectul crimei din gara Slatina a fost identificat şi dat în consemn la frontieră

Ion Şerban, considerat principalul suspect în cazul crimei din gara Slatina, s-a predat poliţiştilor de la Transporturi Feroviare Craiova, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

De la Craiova, suspectul va fi predat poliţiştilor din Olt, care efectuează cercetări în acest caz, sub coordonarea unui procuror criminalist.

În urma investigaţiilor, procurorii au stabilit că suspectul i-ar fi făcut mai multe avansuri concubinei celui pe care l-a omorât, iar un alt bărbat, cel care a fost rănit grav, a intervenit, el fiind primul rănit. Ulterior, a intervenit bărbatul de 44 de ani, căruia i-au fost aplicate trei lovituri de cuţit în zona inimii.

„Imediat după săvârşirea faptei, suspectul Şerban Ion fuge de la faţa locului şi, cu toate că este urmărit de prima victimă, reuşeşte să scape. În prezent, suspectul a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră şi se efectuează activităţi de depistare şi reţinere a acestuia”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici