Bărbatul ucis şi tranşat la Timişoara a murit din cauza loviturilor de cuţit

Moartea bărbatului de 65 de ani care a fost găsit tranşat în portbagajul unei maşini parcate în faţa unui cămin al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara a fost violentă şi a fost cauzată de mai multe plăgi provocate cu un cuţit.

145 afișări
Imaginea articolului Bărbatul ucis şi tranşat la Timişoara a murit din cauza loviturilor de cuţit

Bărbatul ucis şi tranşat la Timişoara a murit din cauza loviturilor de cuţit (Imagine: Stirileprotv.ro)

"Autopsia a stabilit ca şi cauză a decesului plăgi înjunghiate. Acestea au cauzat o hemoragie internă şi externă, ceea ce a dus la decesul victimei”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Sergiu Rus.

Conform acestuia, în camera de cămin unde ar fi fost ucis bărbatul poliţiştii au descoperit un cuţit cu lama de 17 centimetri pe care se aflau urme de sânge.

"În urma cercetării la faţa locului în una din camerele din căminul studenţesc a fost găsit, printre alte bunuri, un cuţit tip briceag cu lama în lungime de 17 centimetri, cu urme de culoare brun roşcată ce păreau a fi de sânge”, a spus Rus.

Cadavrul tranşat al unui bărbat de 65 de ani a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, în portbagajul unei maşini parcate în faţa unui cămin al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, principalii suspecţi în acest caz fiind doi studenţi ai acestei universităţi - un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Haţeg, judeţul Hunedoara, şi o fată de aceeaşi vârstă, din Ineu, judeţul Arad.

Sâmbătă după-amiază, tânărul a fost găsit cu venele tăiate. El şi-a tăiat venele în momentul în care poliţiştii au descins într-un apartament din Timişoara, având informaţii că acesta s-ar ascunde acolo. 

În ceea ce priveşte studenta la Medicină care este suspectată în cazul uciderii bărbatului, aceasta s-a predat poliţiştilor, duminică dimineaţă. Tânăra, Carmen B., în vârstă de 20 de ani, studentă în anul al doilea la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara, s-a predat, duminică dimineaţă, poliţiştilor din complexul studenţesc din municipiu.

Bărbatul ucis, de etnie romă, era din Timişoara, iar sâmbătă împlinea 65 de ani. El făcea parte din comitetul romilor care se ocupă de judecata ţigănească.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici