Băsescu a decorat licee de prestigiu din Bucureşti, Sfântu Gheorghe, Braşov şi Arad

Preşedintele Traian Băsescu a conferit decoraţii Colegiilor Naţionale "Gheorghe Lazăr" şi "Matei Basarab" din Bucureşti, Liceului Teoretic "Szekely Miko" din Sfântu Gheorghe, Colegiului Naţional "Andrei Şaguna" din Braşov şi Colegiului Naţional "Moise Nicoară" din Arad.

166 afișări
Imaginea articolului Băsescu a decorat licee de prestigiu din Bucureşti, Sfântu Gheorghe, Braşov şi Arad

Băsescu a decorat licee de prestigiu din Bucureşti, Sfântu Gheorghe, Braşov şi Arad (Imagine: www.basarab.ro)

Conform unor decrete publicate în Monitorul Oficial, şeful statului a acordat, la propunerea MECTS, Ordinul "Meritul pentru Învăţământ", în grad de Ofiţer, Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" şi Colegiului Naţional "Matei Basarab" din Bucureşti, Liceului Teoretic "Szekely Miko" din Sfântu Gheorghe, la 150 de ani de funcţionare, precum şi Colegiului Naţional "Andrei Şaguna" din Braşov şi Colegiului Naţional "Moise Nicoară" din Arad, la 160 de ani de funcţionare.

Decoraţiile au fost conferite "pentru rezultatele de excepţie obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, demonstrând astfel calitatea învăţământului preuniversitar românesc - premisă incontestabilă a modernizării ţării noastre".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici