Băsescu a mers la o familie de localnici pentru a ciocni ouă roşii - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu, soţia sa şi fiica cea mică, Elena, au plecat de la Mănăstirea Humorului la o familie de localnici, care i-a invitat să ciocnească ouă roşii şi să mănânce bucate tradiţionale bucovinene.

53 afișări
Imaginea articolului Băsescu a mers la o familie de localnici pentru a ciocni ouă roşii - VIDEO

Băsescu a mers la o familie de localnici pentru a ciocni ouă roşii

Preşedintele Traian Băsescu, soţia sa şi fiica cea mică, Elena, au asistat la slujba de Înviere oficiată la Mănăstirea Humorului, unde a fost adusă Lumină Sfântă de la Ierusalim, iar la finalul slujbei au înconjurat biserica, alături de cele aproximativ o mie de persoane venite aici.

La plecare, după ce a luat Lumină, şeful statului i-a salutat pe cei prezenţi la mănăstire, transmiţându-le "Paşte fericit" şi "Hristos a Înviat".

De la Mănăstirea Humorului, familia preşedintelui a plecat la gospodăria unor localnici, unde au fost invitaţi să ciocnească ouă roşii şi să mănânce bucate tradiţionale bucovinene.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici