Video Băsescu a mulţumit constructorilor care strâng gunoaiele de la Popeşti Leordeni

Preşedintele Traian Băsescu s-a deplasat, vineri, la ieşirea din Bucureşti dinspre Popeşti Leordeni şi a mulţumit firmelor de construcţii care s-au implicat în strângerea gunoaielor din zonă.

1 afișare

Băsescu a ajuns la Popeşti Leordeni în jurul orei 15.30, a stat de vorbă aproape 20 de minute cu reprezentanţii firmelor aflate la faţa locului după care, la plecare, a făcut o scurtă declaraţie jurnaliştilor prezenţi.

Băsescu a spus că a venit la Popeşti Leordeni pentru a le mulţumi patronilor şi directorilor firmelor care s-au implicat în strângerea gunoaielor din zonă.

Şeful statului a menţionat că aceste firme au lucrat cu el pe vremea când era primar general şi ministru al Transporturilor.

El a apreciat că reacţia acestor firme, care la solicitarea sa s-au deplasat în zonă şi au început să strângă gunoaiele, a fost probabil legată de modul în care au colaborat pe vremea când era primar general sau ministru al Transporturilor.

Întrebat în ce calitate a intervenit pe lângă aceste firme când le-a solicitat să se implice în strângerea gunoaielor, preşedintele Băsescu a răspuns: "În calitate de cetăţean al Bucureştiului".

Şeful statului a mai fost întrebat dacă se va implica şi în rezolvarea unor probleme similare din alte zone. "Nu, pentru că nu este treaba mea. Am vrut doar să dau un exemplu că ceva se poate face", a răspuns Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici