Băsescu a participat la deschiderea anului universitar la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent joi, la Cluj-Napoca, unde a vizitat Institutul Oncologic "Ion Chiricuţă" şi a participat la deschiderea anului universitar la Universitatea Tehnică.

51 afișări
Imaginea articolului Băsescu a participat la deschiderea anului universitar la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Băsescu a participat la deschiderea anului universitar la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns în jurul orei 9.45 pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, el fiind întâmpinat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi de parlamentari PDL.

Şeful statului avea programate şi întâlniri cu primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni şi şefi ai serviciilor deconcentrate din judeţul Cluj.

De asemenea, Traian Băsescu urma să participe şi la o întâlnire cu pensionarii clujeni, cu ocazia Zilei Vârstnicului.

Preşedintele Traian Băsescu a vizitat Institutul Oncologic "Ion Chiricuţă"

Traian Băsescu a vizitat Institutul Oncologic "Ion Chiricuţă" din Cluj-Napoca, unde a intrat în câteva saloane cu bolnavi, dar şi în laboratoarele instituţiei, fiind însoţit de directorul Institului, Alexandru Irimie, şi de oficiali ai PDL.

De asemenea, şeful statului a vizitat secţia de Chirurgie din cadrul Institului, blocul operator şi blocul alimentar.

La ieşirea de la Institutul Oncologic, şeful statului a refuzat să facă orice declaraţie.

La vizită au participat şi parlamentari PSD, precum şi cei doi subprefecţi ai judeţului Cluj, Mircea Jorj şi Vasile Cozma, şi fostul lider al PSD Cluj, Vasile Dâncu, dar aceştia au părăsit Institutul după zece minute.

Vizita lui Traian Băsescu la Institut a durat circa 30 de minute.

Traian Băsescu a mers apoi la Zilele Institutului Oncologic, manifestare care se desfăşoară la Casa de Cultură a Studenţilor.

Băsescu a primit de la rectorul Universităţii Tehnice din Cluj o machetă a unei corăbii cu pânze

Preşedintele Traian Băsescu a primit, joi, din partea rectorului Universtăţii Tehnice (UTCN) din Cluj-Napoca, Radu Munteanu, o machetă a unei corăbii cu pânze, la finalul festivităţii de deschidere a anului universitar de la Facultatea de Mecanică

Băsescu a mulţumit pentru cadoul primit, spunând că acesta este "o surpriză plăcută".

"Este o surpriză plăcută că am primit această corabie, acest velier. Am acasă o machetă a Bricului Mircea şi una a navei Bismarck, dar îmi lipsea o corabie primită la Universitatea Tehnică", a spus Băsescu.

Macheta înmânată şefului statului are mai multe catarge cu pânze, iar în vârf are un steag al universităţii.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici