Băsescu a semnat decretele de eliberare din funcţie pentru 19 magistraţi

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretele de eliberare din funcţie pentru 19 magistraţi, din care unul a demisionat, iar restul au cerut ieşirea la pensie.

481 afișări
Imaginea articolului Băsescu a semnat decretele de eliberare din funcţie pentru 19 magistraţi

Băsescu a semnat decretele de eliberare din funcţie pentru 19 magistraţi

Astfel, au fost eliberaţi din funcţie pentru pensioare Joiţa Preda - judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; Victor Vicenţiu Paşca-Cameniţă - judecător la ICCJ; Traian Gherasim Traian - judecător la ICCJ; Ana Butnariu Ana, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Niculina Alexandru Niculina - judecător la ICCJ, Gheorghe Florea - judecător la ICCJ; Veronica Rădulescu - judecător la ICCJ, Doirna Oprea - procuror la Parchetul ICCJ şi Elena Daniela Marta - judecător la ICCJ.

De asemenea, au fost eliberaţi din funcţie, Emilia Cioabă - judecător la Tribunalul Timiş; Nicoleta Camelia Grigorescu - judecător la Curtea de Apel Bucureşti; Mihai Pop Cerneanu - preşedinte Tribunalul Maramureş; Dan Mihai Lucinel Diaconescu - preşedinte cu delegaţie al Secţiei civile a Tribunalului Olt; Liliana Popescu - judecător la Tribunalul Olt; Maria Cumpănaşu - judecător la Curtea de Apel Craiova; Miliţa Bugarin - judecător la Judecătoria Timişoara; Maria Andrei Maria - judecător la Judecătoria Slatina şi Marian Rosmetiniuc - procuror la parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Toţi au cerut ieşirea la pensie

Singurul decret privind eliberarea din funcţie, prin demisie, este cel privindu-l pe Mihai Drăgoi, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici