Băsescu a vizitat Mănăstirea Voroneţ - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au vizitat, sâmbătă, Mănăstirea Voroneţ, şeful statului declarându-se mulţumit de numărul mare de turişti pe care i-a văzut în zonă.

212 afișări
Imaginea articolului Băsescu a vizitat Mănăstirea Voroneţ - VIDEO

Băsescu a vizitat Mănăstirea Voroneţ

Preşedintele a ajuns la Voroneţ la volanul unui autoturism Dacia Logan.

El a vizitat mănăstirea, unde se aflau mulţi turişti, şi a stat de vorbă cu oamenii, fotografiindu-se cu unii dintre ei.

Şeful statului a spus că în Bucovina "renaşte" turismul şi că a văzut foarte mulţi turişti în zonă, iar acest lucru în mulţumeşte. Preşedintele a menţionat că doar la hotelul din Gura Humorului unde este el cazat se află cel puţin o sută de turişti străini.

Preşedintele a mai afirmat că trebuie să avem încredere în Dumnezeu, dar şi în noi înşine, mai ales în actuala situaţie, de criză economică.

De la Voroneţ, Băsescu şi soţia sa au plecat spre Mănăstirea Moldoviţa.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici