Băsescu, aşteptat în comuna suceveană Dorneşti la inaugurarea primei case refăcute după inundaţii

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, joi dimineaţă, în comuna suceveană Dorneşti, care a fost afectată de inundaţiile din luna iulie, unde ar urma să viziteze o casă refăcută pentru o familie de sinistraţi.

49 afișări
Imaginea articolului Băsescu, aşteptat în comuna suceveană Dorneşti la inaugurarea primei case refăcute după inundaţii

Băsescu, aşteptat în comuna suceveană Dorneşti la inaugurarea primei case refăcute după inundaţii (Imagine: Liliana Bujdei/Mediafax Foto)

Prima casă care a intrat în reconstrucţie în comuna suceveană Dorneşti, a familiei lui Viorel Marcu, care are şapte copii, a fost vizitată de preşedintele Traian Băsescu în prima zi când aici se turna fundaţia.

Potrivit unor surse politice locale, preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, joi, în comuna Dorneşti, unde este inaugurată finalizarea construcţiei casei familiei Marcu.

Casa familiei Marcu a fost distrusă de inundaţii după ce un pârâu din comună s-a revărsat.

În comuna Dorneşti au fost afectate în urma inundaţiilor un număr de 330 de case, iar 37 de locuinţe trebuie reconstruite.

Pagubele produse de inundaţiile de la sfârşitul lunii iunie în judeţul Suceava se ridică la peste 357 de milioane de lei (aproximativ 83, 8 milioane de euro), potrivit unui raport al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici