Băsescu, aşteptat la sărbătoarea "Răvăşitul oilor" din zona Bran

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, sâmbătă, la sărbătoarea tradiţională "Răvăşitul oilor", care se desfăşoară în fiecare an în localităţile din culoarul Rucăr-Bran, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din rândul organizatorilor.

102 afișări
Imaginea articolului Băsescu, aşteptat la sărbătoarea "Răvăşitul oilor" din zona Bran

Băsescu, aşteptat la sărbătoarea "Răvăşitul oilor" din zona Bran (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, şeful statului ar putea să se oprească, în drum spre Bran, în cursul serii de vineri, şi la manifestările din cadrul festivalului "Sinaia Forever".

"Răvăşitul oilor" este o sărbătoare anuală desfăşurată în localităţile de pe culoarul Rucăr-Bran, marcând coborârea turmelor de la munte şi împărţirea cotei de brânză către proprietarii oilor.

În acest an, ANTREC şi Primăria Bran includ din nou această sărbătoare în cadrul Festivalului Brânzei şi al Pastramei, pentru a valorifica din punct de vedere turistic evenimentul. Turiştii vor avea ocazia să guste din produsele tradiţionale, din preparatele din carne de oaie şi din must.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici