Băsescu cere administraţiilor locale să nu mai cumpere panseluţe, ci să creeze locuri de muncă

Preşedintele Traian Băsescu a cerut, miercuri, administraţiilor locale să nu mai cumpere lalele şi panseluţe, ci să investească pentru crearea locurilor de muncă pentru creşterea produsului intern brut în fiecare comunitate.

276 afișări
Imaginea articolului Băsescu cere administraţiilor locale să nu mai cumpere panseluţe, ci să creeze locuri de muncă

Băsescu cere administraţiilor locale să nu mai cumpere panseluţe, ci să creeze locuri de muncă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Şi administraţiile locale trebuie să devină responsabile pentru creşterea produsului intern brut în fiecare comunitate. Adică o mai bună orientare a resurselor. Este una să cumperi panseluţe cu banii de la primărie, să cumperi lalele din Olanda, şi alta să faci nişte lucrări de investiţii în comunitate. Or, pe această cale eu fac un apel şi la administraţiile locale să-şi înţeleagă responsabilitatea ca, alături de Guvern, să creeze locuri de muncă", a declarat Traian Băsescu la RRA.

El a mai spus că, în calitate de preşedinte, nu poate face mai mult decât un apel la raţiune.

"N-o să pot să mă duc la niciun primar să-i spun: nu mai cumpăra lalele, nu mai cumpăra panseluţe, ci fă nişte lucrări de investiţii care să creeze locuri de muncă. Asta nu pot să fac, dar un apel la raţiune pot să fac într-o perioadă de criză", a afirmat şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici