Băsescu: Dacă voi fi întrebat la Bruxelles despre proteste, voi spune că sunt fireşti

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, c,ă dacă va fi întrebat la summitul informal al Consiliului European despre protestele din stradă din România, va spune că acestea sunt fireşti, că românii au plătit costul austerităţii şi că acest cost rămâne să fie plătit şi de către politicieni.

910 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă voi fi întrebat la Bruxelles despre proteste, voi spune că sunt fireşti

Băsescu: Dacă voi fi întrebat la Bruxelles despre proteste, voi spune că sunt fireşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Le voi spune că sunt proteste fireşti, generate de măsurile luate de România. Românii au plătit costul austerităţii, rămâne să-l plătească şi politicienii", a afirmat Băsescu.

În Bucureşti şi alte oraşe din ţară se desfăşoară de peste două săptămâni proteste civice antiguvernamentale şi antiprezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici