Băsescu, despre lovirea copilului: Nu-mi amintesc incidentul, nu ştiu dacă nu i-a vorbit urât femeii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Realitatea TV, întrebat cum comentează filmul în care apare lovind un copil în figură, că nu-şi aminteşte incidentul, că se va uita la imagini şi va da o explicaţie publică, după care a spus: "Nu ştiu dacă acel copil nu a vorbit urât femeii".

1385 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre lovirea copilului: Nu-mi amintesc incidentul, nu ştiu dacă nu i-a vorbit urât femeii

Băsescu, despre lovirea copilului: Nu-mi amintesc incidentul, nu ştiu dacă nu i-a vorbit urât femeii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Vă asigur că o să mă uit şi o să vă dau o explicaţie. Dar zice copilul ceva? A spus ceva urât?", a spus Băsescu, întrebat despre filmuleţ.

"Poate m-a înjurat", a spus Băsescu.

"Nu, nu-mi aduc aminte de acest incident Vă voi da o explicaţie publică", a mai spus preşedintele, la care moderatorul a spus că Dinu Patriciu şi-a adus aminte, miercuri, de incident. "Dar de ce nu a spus atunci?", a replicat Băsescu, la care moderatorul a menţionat că ne aflăm într-o campanie electorală. "În campanie a apărut şi Omar Hayssam", a răspuns şeful statului.

"Dar de ce nu a spus atunci?", a replicat Băsescu, la care moderatorul a menţionat că ne aflăm într-o campanie electorală. "În campanie a apărut şi Omar Hayssam", a răspuns şeful statului.

El a menţionat că va da o explicaţie publică după ce se va consulta cu cei care l-au însoţit la mitingul respectiv.

"Lăsaţi-mă să mă consult cu cei care au fost cu mine şi o să dau o explicaţie publică", a spus Băsescu.

Preşedintele nu a exclus posibilitatea ca respectivul copil să îi fi vorbit urât unei femei care apare în înregistrare stând de vorbă cu Traian Băsescu.

"Nu ştiu dacă nu cumva acel copil i-a a vorbit urât femeii sau ... nu îmi dau seama", a spus Băsescu.

Întrebat dacă este de părere că filmul este trucat, Băsescu a spus că nu poate să spună aşa ceva.

Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu apare lovindu-l cu dosul palmei în faţă pe un copil, în timpul unui miting electoral.

Cu o zi înaintea publicării acesteia, omul de afaceri Dinu Patriciu declara că acţiunea s-a petrecut în timpul campaniei electorale din anul 2004, într-un miting electoral la Ploieşti, şi că a văzut personal incidentul. Omul de afaceri spunea că reacţia lui Băsescu a fost determinată de faptul că băieţelul ar fi strigat "din greşeală Trăiască Iliescu!". El a menţionat că au fost şi alţi oameni care l-au văzut şi ar putea depune mărturie "dacă n-ar fi membri PDL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici