Băsescu: Locurile de muncă de la fabrica Nokia sunt sigure

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la finalul discuţiilor cu conducerea fabricii Nokia din localitatea clujeană Jucu, că unitatea nu este afectată de criza economică mondială şi că locurile de muncă de aici sunt sigure.

95 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Locurile de muncă de la fabrica Nokia sunt sigure

Băsescu: Locurile de muncă de la fabrica Nokia sunt sigure (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele a spus că obiectivul vizitei sale la Nokia a fost să discute cu conducerea fabricii despre perspectivele companiei şi a apreciat că locurile de muncă la fabrica Nokia de la Jucu sunt sigure, iar în 2009 unitatea îşi va continua creşterea economică.

El a adăugat că în acest moment este esenţial un parteneraiat între management şi sindicat.

De la fabrica Nokia de la Jucu, preşedintele Traian Băsescu va merge la combinatul siderurgic Mechel din Câmpia Turzii.

În cursul serii de vineri, Traian Băsescu este aşteptat la o întâlnire la Primăria Cluj-Napoca cu primarul Emil Boc.

 

Preşedintele Băsescu a mai vizitat, în această săptămână, uzinele Dacia din Mioveni şi Ford din Craiova, combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea, societatea ArcelorMittal din Galaţi şi şantierele navale Damen din Galaţi şi Daewoo din Mangalia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici