Băsescu se oferă mijlocaş la Universitatea Craiova. Olguţa Vasilescu vrea să fie atacant

Traian Băsescu a mers, luni, la Primăria Craiova, unde s-a întâlnit cu noul primar Olguţa Vasilescu, amândoi exprimându-şi bucuria faţă de decizia instanţei, favorabilă clubului Universitatea Craiova, iar când primarul i-a spus că echipa nu are jucători, preşedintele a răspuns că joacă el, mijlocaş.

1373 afișări
Imaginea articolului Băsescu se oferă mijlocaş la Universitatea Craiova. Olguţa Vasilescu vrea să fie atacant

Băsescu se oferă mijlocaş la Universitatea Craiova. Olguţa Vasilescu vrea să fie atacant (Imagine: Darius Mitrache/Arhiva Mediafax foto)

După ce a participat la lansarea noului model Ford B-MAX, preşedintele Traian Băsescu a mers la Primria Craiova, unde s-a întâlnit cu noul primar Lia Olguţa Vasilescu.

Jurnaliştii au avut acces la această întâlnire doar câteva minute, timp în care cei doi au vorbit despre echipa de fotbal Universitatea Craiova, amândoi exprimându-şi bucuria că cererea clubului Universitatea Craiova, de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu, a fost admisă, luni, de Curtea de Apel Bucureşti.

Primarul PSD Olguţa Vasilescu i s-a plâns apoi preşedintelui că echipa de fotbal nu are jucătorii necesari pentru a evolua în prima divizie, iar şeful statului i-a spus, râzând, că se oferă să joace el.

"Dacă vreţi pot să joc şi eu până când voi vă găsiţi....", a spus Băsescu.

El a fost întrebat de către primar pe ce post vrea să joace, iar preşedintele a răspuns: "Mijlocaş. Eu vreau mijlocaş, nu alt post, cum ar fi cel de atacant".

La replica acestuia, Olguţa Vasilescu a răspuns: "Atunci îmi asum eu rolul de atacant".

La ora transmiterii acestei ştiri, întâlnirea dintre preşedintele Băsescu şi noul primar al Craiovei este în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici