Băsescu: Transformările prin care a trecut Armata în ultimii ani au făcut-o să devină capabilă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Carei, unde participă la manifestările organizate de Ziua Armatei Române, că dacă Armata îşi sărbătoreşte acum cu mândrie ziua este şi pentru că în ultimii ani transformările au făcut-o să devină o armată puternică şi capabilă.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Transformările prin care a trecut Armata în ultimii ani au făcut-o să devină capabilă

Băsescu: Transformările prin care a trecut Armata în ultimii ani au făcut-o să devină capabilă (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă Armata îşi sărbătoreşte azi cu mândrie ziua este şi pentru că în ultimii ani transformările au făcut-o să devină o armată puternică şi capabilă să apere interesele României, nu numai în interiorul frontierelor ţării, ci şi în lume", a spus Băsescu.

Potrivit preşedintelui Traian Băsescu, acesta este un moment în care el, ca preşedinte, şi fiecare român se închină în faţa memoriei militarilor români căzuţi la datorie, un moment în care toţi se gândesc la armată, în ansamblul ei.

"Se cuvine să ne gândim cu respect şi la militarii care îşi apără ţara departe de frontierele patriei şi la cei care au căzut în Irak şi Afganistan", a adăugat preşedintele, care a urat "La mulţi ani" întregii Armate Române, "de la soldat la general".

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă, în jurul orei 11.00, la Carei, unde participă la manifestările prilejuite de sărbătorirea "Zilei Armatei României”, la Ansamblul Monumental din municipiul din judeţul Satu Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici