Băsescu va participa la sărbătoarea oraşului Năsăud

Preşedintele Traian Băsescu va participa, duminică, la sărbătoarea oraşului Năsăud, unde a fost invitat de autorităţile locale, dar şi de liderul judeţean al PDL, deputatul Ioan Oltean, potrivit unor surse din PDL Bistriţa-Năsăud.

110 afișări
Imaginea articolului Băsescu va participa la sărbătoarea oraşului Năsăud

Băsescu va participa la sărbătoarea oraşului Năsăud

Potrivit surselor din PDL Bistriţa-Năsăud citate, Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, vor ajunge cu un elicopter care va ateriza duminică, în jurul orei 11.45, pe stadionul oraşului Năsăud.

Şeful statului va fi întâmpinat de oficialităţile locale şi judeţene cu pâine şi sare, alături de călăreţi. Alaiul prezidenţial va parcurge apoi pe jos drumul până în faţa Primăriei pentru a asista la parada portului popular şi reprezentaţiile artistice ale formaţiilor prezente.

Preşedintele Băsescu va fi invitat să viziteze sediul Primăriei Năsăud pentru a semna în cartea de onoare a localităţii, iar apoi gazdele îi vor înmâna suveniruri şi va fi invitat să guste din bucatele tradiţionale.

Conform aceloraşi surse, la ora 13.30, Traian Băsescu va părăsi Năsăudul, îndreptându-se spre zona Bucovinei, pentru a participa la o serbare câmpenescă.

Ajunsă la cea de-a noua ediţie, sărbătoarea oraşului Năsăud se va desfăşura între 24 şi 28, fiind organizată de Casa de Cultură "Liviu Rebreanu" Năsăud, Primăria şi Consiliul Local Năsăud.

Sărbătoarea va începe, duminică, printr-o nouă ediţie a "Maialului Elevilor Năsăudeni", o sărbătoare tradiţională a lunii mai dedicată celor mai buni elevi din liceele năsăudene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici