Bătaia „politică” din Braşov, de la mitingul PSD: Agresorul, simpatizant PSD, găsit de poliţişti după...trei zile

Un simpatizant PSD care a luat la bătaie, duminică, un alt bărbat care striga lozinci împotriva PSD, la mitingul de susţinere a social-democraţilor din Braşov, a fost găsit de poliţişti. Acesta are 75 de ani şi este cercetat penal pentru lovire şi alte violenţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1520 afișări
Imaginea articolului Bătaia „politică” din Braşov, de la mitingul PSD: Agresorul, simpatizant PSD, găsit de poliţişti după...trei zile

Bătaia „politică” de la mitingul PSD din Braşov: Agresorul, simpatizant PSD, găsit de poliţişti după...trei zile

Presupusul agresor este un bărbat din Braşov, în vârstă de 75 de ani, acesta fiind identificat de poliţişti la trei zile după incident.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Politie Braşov au identificat agresorul în persoana unui bărbat în vârstă de 75 ani din municipiul Braşov. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Bărbatul agresat nu a depus plângere”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Doi bărbaţi s-au luat la bătaie, duminică, la mitingul PSD desfăşurat în Piaţa Sfatului din Braşov, după ce unul dintre ei a strigat lozinci împotriva PSD. Bărbatul lovit a fost dus în duba Jandarmeriei, „pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare”, potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Mobile Braşov. Căutarea agresorului a început imediat după incident, spun jandarmii braşoveni, în condiţiile în care acesta dispăruse în mulţime.

După încheierea mitingului, cazul a fost preluat de Secţia 1 Poliţie Braşov, pe raza căreia se află locul în care s-a desfăşurat evenimentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici