Bătaie cu furci, bâte şi răngi în judeţul Călăraşi. Conflictul a izbucnit la un botez

Un număr de 14 persoane implicate într-un conflict cu răngi, furci, bâte şi spray-uri lacrimogene, petrecut la o petrecere de botez în comuna călărăşeană Borcea, au fost reţinute pentru 24 de ore sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

523 afișări

Potrivit reprezentanţilor IPJ Călăraşi, persoanele suspecte, cu vârste cuprinse între 19 şi 54 de ani, din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, sunt acuzate că în scandalul izbucnit la petrecerea respctivă au folosit obiecte contondente şi arme albe, mai multe persoane fiind rănite.

"Conflictul a fost aplanat ca urmare a intervenţiei, la faţa locului, a mai multor echipe de poliţişti. Suspecţii sunt in arest, iar mâine (n.r. - joi) vor ajunge in faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Reamintim că în această dimineaţă (n.r. - miercuri) poliţiştii au desfăşurat 12 percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi în Bucureşti, punând în executare 15 mandate de aducere", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspectorul Ramona Tudor.

Cele 15 persoane suspecte, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, ele fiind implicate în ziua de 15 iunie, în comuna Borcea, în acte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit anchetatorilor, conflictul s-a produs spontan, între doi bărbaţi aflaţi la o petrecere de botez, organizată în Borcea, judeţul Călăraşi, de către S. Costel, de 22 ani, din aceeaşi localitate. Unul dintre aceştia a chemat în sprijinul său mai mulţi prieteni, care, ajunşi în scurt timp la petrecere şi folosind obiecte contondente şi arme albe (bâte, răngi, o furcă, topor şi spray iritant lacrimogen), au agresat mai multe persoane participante la botez.

Conflictul a fost aplanat în urma intervenţiei poliţiştilor, după scandal o parte dintre persoanele agresate ducându-se la spitalul din Feteşti, judeţul Ialomiţa, pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La ora transmiterii acestei stiri, suspecţii au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca joi să fie prezentaţi Judecătoriei Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici