Bătaie în plină stradă în Bucureşti, cu topoare şi macete. O persoană a fost înjunghiată în piept

  • Scene şocante au avut loc în stradă, în Bucureşti.
  • Mai multe persoane s-au bătut cu topoare şi macete sub privirile oamenilor, iar o persoană a fost înjunghiată în piept.
2454 afișări
Imaginea articolului Bătaie în plină stradă în Bucureşti, cu topoare şi macete. O persoană a fost înjunghiată în piept

Bătaie în plină stradă în Bucureşti cu topoare şi macete. O persoană a fost înjunghiată în piept

Procurorii au dispus, marţi, punerea în mişcare a acţunii penale împotriva a 17 persoane, dintre care 16 sunt cercetate pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar una pentru tentativă de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

În noaptea de duminică spre luni, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, membrii a două grupuri de aproximativ 11, respectiv 13 persoane, s-au întâlnit în Bucureşti, la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Sos. Mihai Bravu şi au participat la o încăierare în cadrul căreia s-au lovit reciproc folosind bâte, ţevi metalice, topoare, macete.

Încăierarea s-a soldat cu avarierea mai multor autovehicule aparţinând celor implicaţi, precum şi cu rănirea mai multor persoane din cele două grupuri.

Una dintre persoanele implicate a lost lovită cu un cuţit în piept de o persoană din grupul advers, iar plaga i-a pus viaţa în primejdie.

Violenţele exercitate au tulburat ordinea şi liniştea publică, producând indignare şi teamă în rândul persoanelor care au asistat la încăierare.

Au fost făcute 13 percheziţii, iar 18 persoane au fost audiate.

Procurorii au dispus reţinerea a 16 persoane, însă miercuri instanţa a decis cercetarea acestora sub control judicial pentru 60 de zile.

În ceea ce îl priveşte pe inculpatul care a aplicat lovitura de cuţit, miercuri procurorii au sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici