Bătaie între femei în faţa unei şcoli din Alexandria, Teleorman, sub ochii îngroziţi ai copiilor

Şapte femei s-au bătut, joi, în faţa Şcolii „Mihai Viteazu” din Alexandria, incidentul având loc sub ochii copiilor. Femeile, aparţinând unor clanuri rivale din oraş, au aruncat cu sticle şi au folosit cuvinte obscene, iar poliţiştii le-au ridicat şi le-au dus la audieri.

6588 afișări
Imaginea articolului Bătaie între femei în faţa unei şcoli din Alexandria, Teleorman, sub ochii îngroziţi ai copiilor

Foto Arhivă

Incidentul din faţa Şcolii ”Mihai Viteazu” din Alexandria a avut loc chiar la terminarea orelor de curs, când cele şapte femei au venit să-şi ia copiii de la şcoală. Simpla întâlnire a fost, pentru ele, motiv de scandal, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

„Scandalul a apărut între nişte femei de etnie romă care veniseră să-şi ia copiii de la şcoală. Sunt părţi ale unor clanuri din Alexandria, între care există un conflict mai vechi. Ele s-au luat la ceartă, una dintre ele a aruncat cu sticle. A fost o bătaie între femei, practic. Au aruncat cu cioburi, cu sticle. Copiii lor nu erau prezenţi, dar alţii e posibil să fi fost. Am înţeles că erau patru femei de-o parte şi trei de cealaltă parte. Poliţiştii s-au autosesizat, au întocmit dosar penal pentru tulburararea ordinii şi liniştii publice şi fac audieri", a spus Dragole pentru MEDIAFAX.

Directorul şcolii, Cristea Armeanu, a spus, la rândul său, că cele şapte femei au încercat chiar să forţeze intrarea în şcoală şi admite că scandalul a fost văzut de copii.

„Sunt două găşti. Dar nu e treaba şcolii. Au venit de la poliţie, am zis că nu e treaba noastră, că scandalul nu s-a petrecut în incinta şcolii. E adevărat că femeile au încercat să intre, dar nu le-am dat voie să intre în şcoală. Că, da, au copiii înscrişi la noi. Da, copiii lor au văzut, că atunci când au ieşit din şcoală s-a întâmplat", a spus Armeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici