Bătaie între manelişti la concertul lui Liviu Puştiu - VIDEO

Mai multe persoane aflate la un concert de manele s-au luat la bătaie după ce câţiva bărbaţi de etnie romă ar fi agasat o tânără, iar scena ar fi fost observată de către tatăl fetei. Totul s-a petrecut în timp ce pe scenă cânta Liviu Puştiu.

888 afișări
Imaginea articolului Bătaie între manelişti la concertul lui Liviu Puştiu - VIDEO

Bătaie între manelişti

Pentru că tatăl fetei ar fi observat gestul, le-ar fi cerut romilor să-i lase copilul în pace şi să-şi vadă de treabă, însă imediat a pornit scandalul, urmat de o bătaie în mijlocul celor care petreceau.

"Eram departe de zona unde s-a produs scandalul. Nu am văzut mare lucru. A durat foarte puţin, au intervenit repede jandarmii şi au aplanat conflictul. Am aflat şi eu de la cei care erau acolo că tatăl unei fete, un localnic din Bărăşti, om serios, a sărit să-şi apere copila pentru că se legau ţiganii de ea", a declarat, marţi, primarul din Cislău, Dumitru Mitroiu.

Sursa citată a adăugat că, în acel moment, romii l-au atacat pe bărbat, în ambuscadă inclusiv mama tinerei fiind lovită de unul dintre bărbaţi.

"Pe soţul meu l-au lovit în faţă, are ochiul drept vânăt, la fel şi nasul. I-au rupt şi un dinte. El era singur şi în jurul lui o grămadă de ţigani. Erau foarte violenţi, făceau urât şi la jandarmi. Până la urmă, jandarmii ne-au apărat, ne-au urcat în maşină şi ne-au dus la post" , a declarat, marţi, mama fetei de la care a pornit bătaia de la Cislău.

"Legendele Cislăului" - o serbare câmpenească din zona Buzăului s-a transformat, în weekend, în scena unui scandal de proporţii, terminat cu o bătaie cu pumnii şi picioarele, în care au implicate inclusiv femeile. Scandalul a avut loc în timpul concertului susţinut de Liviu Puştiu care pe toată durata bătăii a îndemnat la calm, fără ca cei implicaţi în scandal să se potrolească însă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, Adrian Cristian, până acum, au fost identificate şi amendate contravenţional trei persoane, pentru depistarea celorlalţi bătăuşi urmând să fie cerut sprijinul Poliţiei. Jandarmii au apreciat că cel puţin cinci persoane trebuie identificate, pe baza fimărilor realizate de un post de televiziune local, şi acestea urmând să fie sancţinate contravenţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici