Bătaie la Curtea de Apel Bucureşti, la procesul unor grupări interlope din Capitală. Sile Cămătaru şi alţi inculpaţi, duşi la audieri - FOTO

Un conflict a avut loc, joi, în sediul Curţii de Apel Bucureşti (CAB), unde este judecat procesul membrilor mai multor grupări interlope, în urma incidentului de la instanţă fiind dus la spital un bărbat, care susţine că a fost tăiat de Sile Cămătaru. După incident, Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost dus la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri, alături de alţi membri ai grupărilor judecate.

4992 afișări
Imaginea articolului Bătaie la Curtea de Apel Bucureşti, la procesul unor grupări interlope din Capitală. Sile Cămătaru şi alţi inculpaţi, duşi la audieri  - FOTO

Bătaie la Curtea de Apel Bucureşti, la procesul unor grupări interlope din Capitală - FOTO

UPDATE 13:00 - Sile Cămătaru şi alţi inculpaţi, duşi la audieri

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, acuzat că a agresat un alt inculpat din dosarul unor grupări interlope din Capitală, joi, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), a fost dus la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri, alături de alţi membri ai grupărilor judecate.

Vasile Balint, fratele său, Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, împreună cu alţi inculpaţi din dosarul judecat joi la CAB au fost preluaţi de la instanţă cu o maşină a Jandarmeriei pentru a fi duşi la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri.

Robert Gabriel Buşă, zis Robert a lui Ioc, judecat şi el în proces, a fost dus la spital, având o rană în zona nasului, el susţinând că a fost tăiat de Sile Cămătaru.

Incidentul a avut loc pe holurile Curţii de Apel Bucureşti, unde ambii bărbaţi s-au prezentat la proces. În acest dosar, 20 de persoane, printre care fraţii Cămătaru, sunt acuzate de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup.

Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor şi a fost arestat după ce a participat, alături de aceştia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici