Bătrân la spital, după ce a căzut pe scările din faţa blocului, grăbit să ajungă la un concert Iris

Un bătrân de 73 de ani, din Bârlad, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut pe scări, grăbit să ajungă la concertul formaţiei Iris şi al sopranei Felicia Filip.

17 afișări
Imaginea articolului Bătrân la spital, după ce a căzut pe scările din faţa blocului, grăbit să ajungă la un concert Iris

Bătrân la spital, după ce a căzut pe scările din faţa blocului, grăbit să ajungă la un concert Iris

Rudele bărbatului au mărturisit cadrelor medicale de la Spitalul de Urgenţă din Bârlad că acesta, în grabă să ajungă la Teatrul "V.I.Popa", din localitate, acolo unde avea loc concertul, a alunecat pe scările din faţa blocului şi s-a lovit foarte puternic cu capul de una din trepte.

Transportat într-o primă fază la spitalul din Bârlad, bătrânul a fost diagnosticat de către medici cu traumatism cranio-cerebral, fractură bază craniu, otoragie stângă (hemoragie a urechii) şi hematom intracranian.

După acordarea primului ajutor şi efectuarea radiografiilor, bârlădeanul a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, medicii fiind reţinuţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici