Bătrâna lovită pe trecerea de pietoni de maşina care ducea mireasa la nuntă a murit - VIDEO

Bătrâna din Iaşi lovită pe o trecere de pietoni din municipiu de un autoturism care făcea parte dintr-un alai de nuntă a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul "Sfântul Spiridon", după ce femeia a intrat în stop-cardiorespirator.

3681 afișări
Imaginea articolului Bătrâna lovită pe trecerea de pietoni de maşina care ducea mireasa la nuntă a murit - VIDEO

Bătrâna lovită pe trecerea de pietoni de maşina care ducea mireasa la nuntă a murit - VIDEO

Potrivit medicului Daniela Chirică de la Spitalul "Sfântul Spiridon" Iaşi, starea de sănătate a bătrânei s-a degradat după accident, iar la câteva ore după internarea în spital a murit.

"Femeia a fost adusă în stare gravă, iar după internare a început să se simtă tot mai rău. Avea numeroase fracturi şi traumatisme. A intrat în stop-cardiorespirator. S-a încercat resuscitarea timp de o oră, iar în final a fost declarat decesul", a afirmat Daniela Chirică.

Cadavrul bătrânei a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentru stabilirea cauzei exacte a morţii.

O bătrână din Iaşi a fost lovită, sâmbătă, pe o trecere de pietoni din municipiu, de un autoturism care făcea parte dintr-un alai de nuntă, în care se afla chiar mireasa. Femeia, în vârstă de 85 de ani, traversa regulamentar strada, pe o trecere de pietoni din zona Copou.

În urma impactului, bătrâna a fost proiectată pe asfalt, la câţiva metri în faţa maşinii, suferind mai multe fracturi şi traumatisme. La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, victima fiind transportată de urgenţă la un spital din Iaşi.

Autoturismul era condus de un tânăr de 23 de ani, primele cercetări ale poliţiştilor indicând faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Iniţial, tânărul a fost cercetat pentru vătămare din culpă, însă după moartea femeii, încadrarea a fost schimbată, şoferul fiind învinuit de ucidere din culpă.

În octombrie 2010, în acelaşi loc, a avut loc un accident similar, o femeie de 60 de ani, fiind rănită grav în timp ce traversa regulamentar strada, împingând căruciorul în care se afla un copil de doi ani. Şoferul, un tânăr de 17 ani din judeţul Suceava, fără permis de conducere, a fugit de la locul accidentului. Ulterior, el a fost prins de poliţişti, care au descoperit că maşina marca Peugeot, pe care acesta o conducea, fusese furată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici