Bazac: Toate spitalele vor avea heparină și anticoagulante

Ministrul Sănătății, Ion Bazac, a declarat, vineri seara la Toplița, că toate spitalele care dus lipsă de heparină și anticoagulante vor fi aprovizionate, afirmând că aceste substanțe au ajuns deja în țară.

26 afișări
Imaginea articolului Bazac: Toate spitalele vor avea heparină și anticoagulante

Bazac: Toate spitalele vor avea heparină și anticoagulante (Imagine: Mediafax Foto)

"Am primit notificări extrem de clare de la companiile care importă aceste substanțe că pe 26 februarie, toate spitalele care dus lipsă de heparină și de anticoagulante le vor avea. Atâta timp cât avem documentele prin care aceste substanțe au ajuns în țară, sunt destul de încrezător că ele au ajuns la spitale" a afirmat Bazac.

Ministrul Sănătății a mai spus că toate temerile legate de acest subiect nu sunt justificate și a dat asigurări că bolnavii nu se vor confrunta cu lipsa acestor substanțe, întrucât distribuirea lor este în desfășurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici