Beat, fără permis şi fără declaraţie. Urmărit de poliţie, bărbatul s-a ascuns în curtea unor ialomiţeni agresivi. „Ce stai cu pistolul în mână?” | VIDEO

  • Mai mulţi poliţişti au intervenit luni seara la un scandal din Bărbuleşti, în Ialomiţa, după ce un bărbat care fugea de poliţişti s-a ascuns într-o curte de aici.
  • Romii în curtea cărora a fugit şoferul beat au devenit violenţi cu forţele de ordine: „Ce stai cu pistolul în mână?”.
2951 afișări
Imaginea articolului Beat, fără permis şi fără declaraţie. Urmărit de poliţie, bărbatul s-a ascuns în curtea unor ialomiţeni agresivi. „Ce stai cu pistolul în mână?” | VIDEO

Scandal şi în Ialomiţa, după ce un bărbat beat care fugea de poliţişti s-a ascuns într-o curte „Ce stai cu pistolul în mână?”

Poliţia Ialomiţa anunţă că poliţistii din Jilavele au vrut să oprească, în timpul unui filtru rutier, o maşină care mergea pe DN1D, din Urziceni către Bărbuleşti.

Şoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a mărit viteza şi a încercat să fugă, însă a fost prins de poliţişti în comuna Bărbuleşti.

În urma verificărilor a reieşit ca bărbatul în vârstă de 38 de ani este din localitatea Bărcăneşti şi nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni şi i s-a întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, urmând să fie reţinut.

De asemenea atât bărbatul, cât şi o femeie care se afla în autotusim au primit o amendă totală de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Potrivit imaginilor publicate de Sindicatul Europol, şoferul s-au refugiat în curtea unor romi, iar aceştia au devenit violenţi cu forţele de ordine, cerându-le să lase pistolul din mână. „Aţi venit aici să faceţi legea?”, se aude în înregistrare, după care o persoană ia la rost un poliţist: „Ce stai cu pistolul în mână?”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici