Becali: Declaraţiile celor trei hoţi au fost date în faţa unui poliţist

Omul de afaceri Gigi Becali, eliberat, vineri, după două săptămâni de arest, a declarat că în barul în care cei trei presupuşi hoţi ai maşinii sale au fost duşi de bodyguarzii săi se afla şi un poliţist "în civil, în timpul liber" şi că în faţa acestuia cei trei ar fi dat declaraţiile.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Declaraţiile celor trei hoţi au fost date în faţa unui poliţist

Becali: Declaraţiile celor trei hoţi au fost date în faţa unui poliţist

"Este adevărat că în bar s-a aflat şi un poliţist", a răspuns Gigi Becali întrebării unui jurnalist, în timpul unei conferinţe de presă ad-hoc susţinute de omul de afaceri la sosirea acasă, în Pipera, după perioada petrecută în detenţie.

Becali a arătat că poliţistul - al cărui nume nu a vrut să-l divulge - era îmbrăcat în civil şi se afla în timpul liber.

"Poliţistul era în timpul liber. Vina lui, probabil, este că trebuia să reclame, să facă ceva", a spus Becali.

Becali a reafirmat faptul că, după ce a fost eliberat, a decis să încheie orice conflict cu cei trei presupuşi hoţi ai maşinii sale, dar şi cu oameni precum Sandu Geamănu, despre care presa a relatat că ar fi fost în spatele denunţului formulat de cei trei împotriva omului de afaceri.

"De azi, pentru minte toţi sunt prieteni: hoţii, Tutilescu, Mutilescu...", a spus Becali, calificând poliţia română drept una "foarte bună", cu excepţia unor "hibe" legate de "înţelegeri, clanuri", apreciind şi faptul că ministrul Nica "a făcut curăţenie".

Omul de afaceri Gigi Becali a fost arestat timp de două săptămâni, fiind acuzat, alături de bodyguarzii săi, de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici