Becali: Niciunul dintre cei care mi-au furat maşina nu este de găsit

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că niciunul dintre cei trei care i-au furat maşina în ianuarie "nu e de găsit" şi că persoana care a fost dusă la sediul Serviciului Furturi Auto al Poliţiei Capitalei, alături de Sandu Geamănu, este fratele lui Tinel Nicolae, implicat în dosar.

28 afișări
Imaginea articolului Becali: Niciunul dintre cei care mi-au furat maşina nu este de găsit

Becali: Niciunul dintre cei care mi-au furat maşina nu este de găsit (Imagine:Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Unde sunt? Nu i-a ridicat pe niciunul. S-au dus şi nu l-au găsit pe niciunul. L-au găsit doar pe Sandu Geamănu. Pe unul dintre ei, Tinel ăla, nu era Tinel ăla, era Tinel altul, adică frate-său. Iar ăilalţi doi, deci toţi cei trei care au furat maşina, niciunul dintre ei nu e de găsit", a spus Becali.

Acesta a mai spus că acţiunea de marţi a poliţiei este "o acţiune bună, e altceva, acum e altă poliţie, s-au schimbat" şi că în perioada următoare vor apărea "lucruri şi mai de senzaţie".

"S-au schimbat mai multe lucruri şi pe la Poliţia Capitalei, şi pe la «Doi şi'un sfert». E altceva acum. Şi plus de asta veţi vedea cât de curând mai multe lucruri şi mai de senzaţie. Să vedem, poate martorul sub acoperire nu mai vrea să fie sub acoperire. Să vedem. Nu ştiu mai multe, decât ce îmi spun şi mie oamenii, că se vor divulga mai multe lucruri. Nu e problemă cu ce mi s-a întâmplat mie. Că a fost benefic pentru societatea românească, se face puţină curăţenie, şi la Parchet şi la Poliţie. Dar batjocura aia nu o să o uit niciodată. Aia a fost o batjocură prea mare, să te ia la 7 dimineaţa de lângă copii în cătuşe e prea mare batjocura şi nu o pot uita. Nu e marcantă, e prea mare batjocura pe care mi-a făcut-o mie statul. Eu care am vrut să creez, să fac fotbal, să fac afaceri, binefaceri, politică. Dar mi-au făcut-o. Nu mă mai interesează nimic, din moment ce am fost batjocorit aşa", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici