Becker speră la extrădare. Ar putea fi mutat în Germania înainte de Crăciun

Potrivit The Sun, triplul campion de la Wimbledon, condamnat la 30 de luni de închisoare pentru faliment fraudulos, s-ar putea întoarce în patria sa în noiembrie, însă acum abia a început să predea engleza deţinuţilor străini.

1822 afișări
Imaginea articolului Becker speră la extrădare. Ar putea fi mutat în Germania înainte de Crăciun

Becker speră la extrădare. Ar putea fi mutat în Germania înainte de Crăciun

30 de luni de închisoare de executat, doar 17 zile petrecute deja în teribila închisoare Wandsworth din Marea Britanie, dar Boris Becker speră să fie extrădat în Germania înainte de Crăciun. The Sun scrie, subliniind că în ţara sa i s-ar garanta condiţii mai bune decât cele cu care se confruntă în groaznicul penitenciar City.

După ce a fost condamnat la Londra la doi ani şi jumătate de închisoare pentru faliment fraudulos, Boris Becker a fost dus în celula sa într-o dubă de închisoare. Fostul campion german la tenis se prezentase în instanţă alături de partenerul său, Lilian de Carvalho Monteiro.

De asemenea, triplul campion de la Wimbledon, condamnat pentru că a ascuns aproape 3 milioane de euro de la organele fiscale, după ce a depus faliment, speră şi el la o reducere a pedepsei. Avocaţii lucrează pentru a o reduce la jumătate, astfel încât fostul manager al lui Djokovici să poată fi eliberat din închisoare încă din 2023 datorită unui comportament bun.

Lui Becker îi dă speranţă noile reguli ale Ministerului de Interne pentru străinii condamnaţi la mai mult de un an şi acelaşi minister a făcut cunoscut în ultimele zile „pentru fiecare deţinut aparţinând de altă naţionalitate, extrădarea este întotdeauna luată în considerare”.

Becker este găzduit într-o aripă mai puţin punitivă a durei închisori Wandsworth din Londra şi a început să predea limba engleză colegilor săi deţinuţi. Wandsworth, situat la câteva mile de Wimbledon, găzduieşte 1300 de deţinuţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici