Bercea Mondial are permis de conducere deşi este analfabet. Ce spune şeful Poliţiei Rutiere

Bercea Mondial are permis de conducere deşi este analfabet, fapt constat când interlopul a fost nevoit să dea declaraţii la Parchet şi în faţa instanţei de judecată, potrivit cotidianului Gândul. În faţa procurorului de caz, Eugen Iacobescu, Bercea s-a lăudat că el, spre deosebire de "intelectuali", este un om deştept pentru că a reuşit să facă milioane de euro fără carte, în timp ce oamenii cu facultate nu sunt în stare de nimic.

181 afișări
Imaginea articolului Bercea Mondial are permis de conducere deşi este analfabet. Ce spune şeful Poliţiei Rutiere

Bercea Mondial şi-a luat permis de conducere deşi este analfabet. Ce spune şeful Poliţiei rutiere (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

De asemenea, în faţa instanţei de judecată, a luat declaraţia consemnată de grefier şi nu a ştiut ce să facă cu ea.

Ziarul gândul a încercat să afle dacă autorităţile vor lua vreo măsură în legătură cu acest aspect.

"Eu nu pot să-i anulez permisul decât dacă instanţa constată că a fost obţinut fraudulor", a declarat pentru gândul comisarul şef Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere.

Întrebat cine ar putea sesiza instanţa de judecată, şeful Poliţiei Rutiere a precizat că acest lucru ar putea să îl facă Parchetul.

Întrebat dacă Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt - care instrumentează dosarul penal al lui Bercea Mondial - va solicita judecătorilor anularea permisului de conducere al lui Sandu Anghel, procurorul Adrian Aspră, purtător de cuvânt al instituţiei, a declarat pentru gândul: "Până acum nu s-a cerut anularea permisului, dar ancheta nu s-a terminat".

Bercea Mondial este arestat preventiv, fiind cercetat pentru tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice după ce şi-ar fi înjunghiat un nepot de 17 ani care, în urma incidentului, a fost internat la Spitalul Judeţean din Craiova .

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici