Berceanu le-a spus directorilor CFR că vor fi disponibilizaţi, dacă nu găsesc soluţii

Negocierile dintre companiile feroviare şi sindicate au fost sistate, iar ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, le-a transmis directorilor generali de la CFR Călători, CFR SA şi CFR Marfă şi subsecretarului de stat Constantin Axinia că vor fi primii disponibilizaţi, dacă nu vor găsi o soluţie.

21 afișări
Imaginea articolului Berceanu le-a spus directorilor CFR că vor fi disponibilizaţi, dacă nu găsesc soluţii

Berceanu le-a spus directorilor CFR că vor fi disponibilizaţi, dacă nu găsesc soluţii (Imagine: Mediafax Foto)

Radu Berceanu s-a întâlnit, marţi, cu directorii celor trei companii feroviare de stat şi cu subsecretarul de stat, constatând că negocierile cu sindicatele au fost oprite, şi a declarat că dacă nu se va găsi o soluţie societăţile nu vor mai avea bani pentru salarii şi vor apela la disponibilizări, caz în care primii vizaţi sunt chiar directorii generali ai operatorilor, adjuncţii acestora şi Constantin Axinia, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Transporturilor.

Berceanu a mai spus că nu înţelege de ce nu continuă discuţiile, au adăugat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici