Bere de peste jumătate de miliard de lei vechi, pentru MIRA

Ministerul Internelor şi Reformei Administrative (MIRA) a încheiat, în 27 noiembrie, un contract de achiziţie de bere, urmând să plătească unei firme suma de 51.625 de lei pentru produsele ce urmează a fi livrate atât la un depozit din Bucureşti, cât şi la două hoteluri din Predeal şi Braşov.

368 afișări
Imaginea articolului Bere de peste jumătate de miliard de lei vechi, pentru MIRA

Bere de peste jumătate de miliard de lei vechi, pentru MIRA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, prin Direcţia Generală Management Logistic şi Administrativ, a încheiat, conform site-ului e-licitatie.ro, un contract de furnizare de bere cu firma Carlsrom Beverage Co. SRL, acesta fiind unicul ofertant.

În anunţ nu apare notată cantitatea de bere pe care instituţia intenţionează să o cumpere.

Conform anunţului, criteriul de atribuire a contractului a fost acela al preţului mai mic, procedura utilizată fiind aceea de licitaţie deschisă.

Berea cumpărată de MIRA ar urma să fie livrată, în principal, la Bucureşti, în depozitul MIRA din strada Leota din sectorul 6, însă o parte din cantitatea cumpărată va ajunge şi la Hotel Excelsior din Braşov şi Hotel Turist din Predeal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici