Beuran respinge acuzaţiile de muşamalizare: Ce, Beuran e piroman? Este o tragedie, dar nu premeditată

Medicul Mircea Beuran respinge acuzaţiile potrivit cărora ar fi încercat să muşamalizeze incidentul în care o pacientă a fost arsă la Spitalul Floreasca, menţionând că nu este piroman şi că trebuie aşteptată ancheta pentru a afla concluziile.

1126 afișări
Imaginea articolului Beuran respinge acuzaţiile de muşamalizare: Ce, Beuran e piroman? Este o tragedie, dar nu premeditată

Beuran respinge acuzaţiile de muşamalizare: Ce, Beuran e piroman? Este o tragedie, dar nu premeditată

„O parte din lucrurile pentru care suntem acuzaţi, că muşamalizăm - chirurgul este chemat să rezolve actul medical, tehnica adaptată la caz. Problemele de organizare a spălii, instrumentarul pregătit, substanţele folosite, intră în gestiunea oamenilor care sunt angajaţi să deservească sala de intervenţii. Nu vreau să amestecăm şi vreau să se termine toate tipurile de investigaţii şi să avem o concluzie foarte clară. Eu cred că poporul trebuie să înţeleagă care este adevărul”, a declarat Mircea Beuran la Digi24.

Familia pacientei nu l-a contactat pe Beuran pentru dialog, până în prezent.

„Este o tragedie, recunoaştem, dar nu este un lucru premeditat, aşa cum a cautat să se inducă. Este un accident, nu este unic în lume. Nu reprezintă decât o problemă de înţelegere”, a mai spus medicul.

Nu a blocat nimeni nicio cercetare, a mai punctat acesta, respingând acuzaţiilor de muşamalizare a cazului: „Hai să luăm prima frază: „Beuran a dat foc pacientei” (acuzaţiile din spaţiul public, n.r). Ce, Beuran e piroman? Atitunea ar fi fost (să fie explicat, n.r.) ce înseamnă să dai foc. Apoi, s-a dovedit că Beuran nu a fost în sală în momentul acela şi tot se insistă. Protocolul operator este făcut din momentul în care s-a încheiat actul operator. Care este muşamalizarea?”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
beuran,
floreasca,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici