Bihor: Incendiu după ce o cisternă cu beton şi un camion încărcat cu tuburi de metal s-au ciocnit

  • O cisternă încărcată cu praf de beton şi un camion încărcat cu tuburi de metal s-au ciocnit, joi dimineaţa, în localitatea Ceica, judeţul Bihor.
  • În urma impactului, a izbucnit un incendiu.
Urmărește
66 afișări
Imaginea articolului Bihor: Incendiu după ce o cisternă cu beton şi un camion încărcat cu tuburi de metal s-au ciocnit

Incendiu după ce o cisternă cu beton şi un camion încărcat cu tuburi de metal s-au ciocnit. Sursa foto: ISU Bihor

ISU Bihor şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Ceica au intervenit la un accident rutier urmat de incendiu, produs între o cisternă şi un camion, în localitatea Ceica.

„Primul apel care sesiza producerea accidentului între două autovehicule de mare tonaj, în urma căruia acestea au fost cuprinse de incendiu, a fost primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 06.15, iar pentru salvarea victimelor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a mobilizat cu operativitate, la faţa locului, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi şase echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, Gărzii de Intervenţie 1 Mai şi Secţiei Beiuş, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD tip B2, precum şi o autospecială CBRN (de primă cercetare şi evaluare chimică, biologică, radiologică şi nucleară), întrucât în urma primelor informaţii primite de la apelanţii numărului unic 112, nu s-a putut stabili natura încărcăturii, ulterior, aceasta din urmă fiind întoarsă din drum. De asemenea, a fost alertat SVSU Ceica, care a intervenit cu autospeciala de lucru cu apă şi spumă din dotare”, transmite ISU Bihor.

Din fericire, atât şoferul camionului, care transporta tuburi de metal, cât şi cel al cisternei încărcate cu praf de beton, reuşiseră să se autoevacueze din cabine, înainte ca acestea să fie cuprinse de flăcări.

Echipajele SMURD au evaluat medical cei doi şoferi, unul dintre aceştia fiind asistat medical la faţa locului şi transportat ulterior, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea, iar celălalt refuzând transportul la spital.

Incendiul, care a mistuit cele două capuri tractor şi a afectat semiremorcile celor două autovehicule, a fost stins în aproximativ 10 minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici