Bijuterie rară pe drumurile din România. RAR: glumele cu “sufrageria pe roţi” au un sâmbure de adevăr

Registrul Auto Român a postat imagini cu un Cadillac Eldorado Biarritz din 1978, o maşină rară şi luxoasă: „Probabil că glumele cu «sufrageria pe roţi» au un sâmbure de adevăr”.

756 afișări
Imaginea articolului Bijuterie rară pe drumurile din România. RAR: glumele cu “sufrageria pe roţi” au un sâmbure de adevăr

Sursa foto: Facebook/Registrul Auto Român

„Probabil că glumele cu <sufrageria pe roţi> au un sâmbure de adevăr, dacă ne imaginăm cât de confortabilă poate fi o călătorie cu o maşină precum cea fotografiată de colegii noştri de la Caraş-Severin”, au comentat cei de la RAR imaginile.

Este vorba despre un Cadillac Eldorado Biarritz (1978), versiunea fiind una produsă în ediţie limitată de aproximativ două mii de exemplare.

Biarritz a fost vândut cu un pachet de dotări de lux care, pe lângă ornamentele exterioare, plafonul cu inserţii de vinil şi gamele unice de culori, avea un interior care impresiona prin scaunele de piele de tip “pernă”.

Sub capotă se află un motor de 7 litri, V8 cu o cutie de viteze automată în 3 trepte.

„Un cilindru are volumul cât toţi cilindrii de la un Logan 0.9” sau „Asta e maşină din timpurile când benzina costa câţiva cenţi litrul, acum e pagubă la casa omului”, sunt doar câteva comentarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici