Bilanţ după furtună: Zeci de acoperişuri desprinse, 13 maşini afectate şi 7 copaci căzuţi

Efecte de vreme rea s-au înregistrat în patru localităţi din judeţele Braşov, Hunedoara şi Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperişuri desprinse, 7 copaci căzuţi pe carosabil, 2 panouri publicitare rupte. 13 autoturisme au fost avariate.

1052 afișări
Imaginea articolului Bilanţ după furtună: Zeci de acoperişuri desprinse, 13 maşini afectate şi 7 copaci căzuţi

Bilanţ după furtună: Zeci de acoperişuri desprinse, 13 maşini afectate şi 7 copaci căzuţi

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, pompierii din judeţele Braşov, Hunedoara şi Sibiu au intervenit pentru limitarea şi înlăturarea efectelor generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Miercuri şi joi noapte, pompierii militari au acţionat pentru degajarea copacilor căzuţi, a elementelor de acoperiş sau a panourilor publicitare, fără a exista situaţii care să pună în pericol viaţa comunităţilor.

Astfel, la nivel naţional au fost înregistrate efecte de vreme rea în patru localităţi din judeţele Braşov, Hunedoara şi Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperişuri desprinse, 7 copaci căzuţi pe carosabil, 2 panouri publicitare rupte, fiind avariate 13 autoturisme.

De asemenea, circulaţia rutieră a fost temporar blocată pe 2 drumuri naţionale ( DN 1 şi DN 73A/BV ) din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

În acest moment, la nivel naţional nu mai sunt în desfăşurare intervenţii pentru înlăturarea efectelor negative.

 

Taguri:
furtună,
bilanţ,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici