Bilanţul deceselor provocate de Covid-19 în diaspora. Ţările în care au fost confirmaţi şi români vindecaţi

  • Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, încă patru români confirmaţi cu COVID-19 au murit în străinătate
  • Numărul deceselor înregistrate în diaspora ajunge astfel la 42
  • În total, în diapora sunt 684 de cetăţeni români infectaţi
375 afișări
Imaginea articolului Bilanţul deceselor provocate de Covid-19 în diaspora. Ţările în care au fost confirmaţi şi români vindecaţi

Sursa foto: Profimedia

GCS a anunţat vineri că 42 de români confirmaţi cu noul coronavirus au murit în străinătate, cu 4 mai mulţi decât numărul anunţat joi.

În total, potrivit autorităţilor, în diapora sunt 684 de cetăţeni români confirmaţi cu COVID-19.

„În ceea ce priveşte situaţia cetăţenilor români aflaţi în alte state, potrivit informaţiilor obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, 684 de cetăţeni români sunt în continuare confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus): 418 în Italia, 196 în Spania, 17 în Franţa, 9 în Germania, 32 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia şi câte unul în Argentina, Irlanda, Luxemburg şi Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) şi până la acest moment, 42 de cetăţeni români aflaţi în străinătate, 13 în Italia, 8 în Franţa, 11 în Marea Britanie, 6 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia şi unul în Suedia, au decedat”, au anunţat reprezentanţii GCS.

Conform acestora, cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus în Tunisia şi Indonezia au fost declaraţi vindecaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici