Biserică vandalizată în Parcul IOR. Patriarhia Română: ”Exemplu strident de acte violente”

  • „Toleranţa clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, loveşte din nou”, spune Patriarhia Română despre biserica din Parcul IOR vandalizată.
  • Pe biserică din lemn au fost scrise mesaje pro LGBT cu vopsea roz.
2887 afișări
Imaginea articolului Biserică vandalizată în Parcul IOR. Patriarhia Română: ”Exemplu strident de acte violente”

„Toleranţa clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, loveşte din nou. Şi face ceea ce ştie ea mai bine: vandalizează, murdăreşte, expectorează mesaje groteşti şi, în accese de supremă inteligenţă, îşi scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereţii frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureştean IOR”, se arată într-un mesaj transmis vineri de Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Vasile Bănescu spune că episodul reprezintă doar „un exemplu strident dintr-un lung şir de acte violente dictate şi întreţinute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreştină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv şi progresist mediul universitar şi social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, îşi găseşte, iată, adepţi şi în România”.

„Din fericire nu în România profundă, a majorităţii oamenilor normali şi de bun-simţ, ci în aceea, insulară, a unor personaje ce nu sunt obişnuite să ţină în mână o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti. Salvarea lor, ca şi a noastră a tuturor, o reprezintă constant educaţia în spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice şi, desigur, fertila credinţă în Dumnezeu”, conchide Vasile Bănescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici