Bistriţa: Trenuri anulate şi întârzieri, din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară

Două trenuri de persoane sunt anulate, sâmbătă, iar altele vor avea întârzieri de până la 40 de minute din cauza lucrărilor pe care Compania de Căi Ferate "CFR" SA le face pe raza Regionalei CF Cluj între staţiile Sărăţel - Bistriţa Nord, Sărăţel - Marişelu şi Bistriţa Nord - Miceştii de Câmpie.

104 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Trenuri anulate şi întârzieri, din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară

Bistriţa: Trenuri anulate şi întârzieri, din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară (Imagine: Marius Vasilica/Arhiva Mediafax Foto)

În aceeaşi zi, este blocată şi circulaţia pe DN 15 A, la Sărăţel.

Potrivit companiei, lucrările de reparaţii la linia de cale ferată între staţiile Sărăţel şi Bistriţa Nord (km 50+831) se vor executa cu închiderea liniei curente între orele 9.40 - 12.00 şi 16.20 - 17.30, iar după ora 17.30 circulaţia trenurilor de călători şi de marfă se va desfăşura conform orelor din mersul trenurilor.

Lucrările la linia de cale ferată între staţiile Sărăţel şi Hm Marişelu (km 1+318) se vor executa cu închiderea liniei curente între orele 8.40-13.40 şi 16.20 - 17.00, iar după ora 17.00 circulaţia trenurilor îşi va relua programul normal.

Conform aceleiaşi surse, sâmbătă, trenul 14509 se anulează pe relaţia Bistriţa Nord - Miceştii de Câmpie şi circulă suplimentar trenul 15995, cu plecare din staţia Bistriţa Nord la ora 12.05 şi sosire în halta Miceştii de Câmpie la ora 13.29, iar trenul 14508 se anulează pe relaţia Miceştii de Câmpie - Bistriţa Nord şi circulă suplimentar trenul 15996, cu plecare din halta Miceştii de Câmpie la ora 13.40 şi sosire în staţia Bistriţa Nord la ora 15.12.

Tot sâmbătă, trenul 14506 va aştepta în staţia Sărăţel redeschiderea liniei Sărăţel - Bistriţa Nord şi va ajunge la destinaţie cu întârziere de aproximativ 40 de minute.

DN 15 A, drumul care leagă Bistriţa de Reghin, este închis, sâmbătă, timp de zece ore din cauza unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată de la Sărăţel, circulaţia urmând să fie deviată pe două rute ocolitoare.

Potrivit Poliţiei, circulaţia rutieră pe DN 15A Reghin - Bistriţa este întreruptă între orele 08.00 şi 18.00, în judeţul Bistriţa-Năsăud, la kilometrul 45+760.

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Bistriţa, comisarul Ioan Murăşan, a declarat, vineri, că în zona localităţii Sărăţel sunt două pasaje de cale ferată la care se va lucra sâmbătă. Unul este pe secţia de cale ferată 406 pe care circulă trenurile care se îndreaptă spre Cluj, iar altul pe magistrala 400 pe unde circulă garniturile cu destinaţia Deda.

"Vor fi acolo echipaje ale Poliţiei Rutiere care vor dirija traficul. La ieşirea din Bistriţa, unde DN 17 se intersectează cu DJ 173, va fi un indicator cu rutele ocolitoare ca să ştie şoferii pe unde să o ia", a spus Murăşan.

Potrivit sursei citate, cei care pleacă din Bistriţa spre Reghin pot ocoli pe DJ 173 Sărata - Şieu - Pintioc - Teaca - Reghin, iar cei care vin din direcţia opusă şi se îndreaptă spre Cluj pot alege DJ 172 Arcalia - Chiraleş - Şintereag.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici