Blaga: Au fost probleme sâmbătă noaptea cu ştampilele în Ialomiţa, Braşov şi Prahova

Ministrul interimar al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a declarat, duminică, după vot, că la nivelul organizării scrutinului au fost unele probleme în judeţele Ialomiţa, Braşov şi Prahova, sâmbătă noaptea, care au fost rezolvate în timp util.

32 afișări
Imaginea articolului Blaga: Au fost probleme sâmbătă noaptea cu ştampilele în Ialomiţa, Braşov şi Prahova

Blaga: Au fost probleme sâmbătă noaptea cu ştampilele în Ialomiţa, Braşov şi Prahova (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Blaga a arătat că în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică MAI a fost obligat ca în unele secţii din judeţele Ialomiţa, Braşov şi Prahova să readucă la centru ştampile.

"Nu au fost atenţi, nu au ţinut cont că ele sunt personalizate pe fiecare secţie de votare. În jur de 23.30 aseară am rezolvat problema la Braşov, la miezul nopţii în Ialomiţa şi sper că la ora asta a început procesul electoral în unele secţii din Mizil, Câmpina şi din Ploieşti, unde mai erau probleme", a spus ministrul.

Vasile Blaga a ţinut să le ureze celor aproape 60.000 de colegi de la Interne care sunt implicaţi în desfăşurarea alegerilor să aibă cât mai puţine evenimente.

"Sper ca procesul electoral să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. (...) Încercăm ca astăzi instituţia Administraţiei şi Internelor să îşi facă cel mai bine datoria", a mai spus Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici